Reply
Oct 24 2012
By: TeXaS-AbN Lombax Warrior 252 posts
Offline

Web browser problems

3 replies 971 views Edited Oct 24, 2012
Ive noticed since yesterday that my web browser has been acting funny. When i try and load up a website sometimes the load bar goes about thi much [ ] and then will stop there for about a minute and say network error when the page loads up blank. Its no real problem but is just annoying having to exit browser and reload the page like 3 times. I use a 3g vita and i have full service where im at so i dont think my reception is a problem. Am i doing something wrong or does anyone have a suggestion of what could possibly fix it because like i said its just annoying having to refresh over and over just to load up a page.
Please use plain text.
Message 1 of 4 (971 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 10/11/2012
Offline
252 posts
 

Re: Web browser problems

Oct 24, 2012
No one knows why this happens???
Please use plain text.
Message 2 of 4 (947 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 02/27/2011
Offline
501 posts
 

Re: Web browser problems

Oct 24, 2012
I have the same promblem pretty often mostly when internet at work is weak but sometimes at home when getting great strong signal. The web browser in gen is decent but really could use some tweaking alot of goofy things happen like some buttons wont register when u press enter on a site or when u enter a email address to log into a site it says add a correct email but at home on comp no promblems. Hope sony fixes better functionality on web browser.
Gamer till the End
Please use plain text.
Message 3 of 4 (944 Views)
Lombax Warrior
Registered: 10/11/2012
Offline
252 posts
 

Re: Web browser problems

Oct 24, 2012
For sure like i said its not too much of a problem but i spend like 37$ a month for the 3g and its just annoying
Please use plain text.
Message 4 of 4 (941 Views)
Reply
0 Likes