Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
First Son
Registered: 02/24/2011
Offline
1 posts
 

Re: SCE?

Feb 24, 2011

im in denver blackops cant log in

Please use plain text.
Message 11 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 09/01/2010
Offline
2 posts
 

Re: SCE?

Feb 25, 2011

same thing im in washington 3 diff error codes

Please use plain text.
Message 12 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 02/22/2011
Offline
2 posts
 

Re: SCE?

Feb 25, 2011

im in chicago and its been doin this to me for a couple days now, one minute it will work fine the next my download speed drops and i get signed out, i know my connection is fine so its gota be a problem on sonys end

Please use plain text.
Message 13 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 03/13/2011
Offline
1 posts
 

Re: SCE?

Mar 13, 2011

I'm from washington to and i have had the problem after the update.

Please use plain text.
Message 14 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 03/14/2011
Offline
2 posts
 

Re: SCE?

Mar 14, 2011

my internet connection is alrite with my PS3, but the PlaystationNetwork failed when i tested it. i dnt know wats going on.

Please use plain text.
Message 15 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 03/14/2011
Offline
2 posts
 

Re: SCE?

Mar 14, 2011

and i am from Kodiak

Please use plain text.
Message 16 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
1 posts
 

Re: SCE?

Apr 3, 2011

mi enternet connection is the same it dosent want to connect to plastation store

Please use plain text.
Message 17 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/28/2010
Offline
2 posts
 

Re: SCE?

Apr 3, 2011

Mines hasn't been working since early this morning, it was fine before that and now I have no idea what's going on. I think I'll contact tech support to see if maybe they've got an update on this issue. I need to play black ops...it's my virtual addiction :-/

Please use plain text.
Message 18 of 109 (3,369 Views)
First Son
Registered: 07/09/2007
Offline
12 posts
 

Re: SCE?

Apr 3, 2011

I think the problem is with AT&T's DNS servers, something must be  off on their end. Try manually setting the DNS server to 8.8.8.8 and 8.8.4.4 Those  are Google's DNS numbers. Everything started working again after I did a  connection test.

Please use plain text.
Message 19 of 109 (3,369 Views)
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
1 posts
 

Re: SCE?

Apr 3, 2011

did they tell you anything?

Please use plain text.
Message 20 of 109 (3,369 Views)
Reply
0 Likes