Reply
Sep 28 2012
By: RuffTactics First Son 12 posts
Offline

[Fixed] Slow PSN Downloads After Update 4.25

[ Edited ]
1 replies 912 views Edited Sep 28, 2012

Now If you read my post I have been complainging about slow speeds since that update, and I even made a video on youtube. I think this problem may be resolved. (At least on my end)

 

Thanks to Kaliesto!

 

I read his post about what the GFAQS Sony guy said about uplugging everything to maybe fix the issues with slow speeds. I restored file system, rebuilded the database, unplugged and replugged multiple times and it worked! Here is the video proof: http://www.youtube.com/watch?v=Omzs88yk1og&feature=plcp  It could have been something sony has done who knows but Its working again thank GOD.

 

Keep in mind all my other devices have been working fine including my Micro$oft XBox so I knew it wasnt my connection plus I never had a issue until the 4.25 update.  All I did was rebuild database and restore file system, then uplug everything let the ps3 sit for 5 mins. Then plug EVERYTHING back up and turn it on for 5 mins. REPEAT.

 

After I did that twice I ran speed test results were accurate like always then went on psn and downloaded a demo and it worked. I ran multiple test with different psn accounts btw Im hardwired havent tried wireless. Now it worked for a moment before then went slow again as shown here in this video http://www.youtube.com/watch?v=d--hWGtEfho but this time it hasnt reverted back to the slow speeds. Ill keep u guys updated.

Message 1 of 2 (912 Views)
Reply
0 Likes
Highlighted
First Son
Registered: 09/22/2012
Offline
14 posts
 

Re: [Fixed] Slow PSN Downloads After Update 4.25

Sep 29, 2012

RuffTactics wrote:

Now If you read my post I have been complainging about slow speeds since that update, and I even made a video on youtube. I think this problem may be resolved. (At least on my end)

 

Thanks to Kaliesto!

 

I read his post about what the GFAQS Sony guy said about uplugging everything to maybe fix the issues with slow speeds. I restored file system, rebuilded the database, unplugged and replugged multiple times and it worked! Here is the video proof: http://www.youtube.com/watch?v=Omzs88yk1og&feature=plcp  It could have been something sony has done who knows but Its working again thank GOD.

 

Keep in mind all my other devices have been working fine including my Micro$oft XBox so I knew it wasnt my connection plus I never had a issue until the 4.25 update.  All I did was rebuild database and restore file system, then uplug everything let the ps3 sit for 5 mins. Then plug EVERYTHING back up and turn it on for 5 mins. REPEAT.

 

After I did that twice I ran speed test results were accurate like always then went on psn and downloaded a demo and it worked. I ran multiple test with different psn accounts btw Im hardwired havent tried wireless. Now it worked for a moment before then went slow again as shown here in this video http://www.youtube.com/watch?v=d--hWGtEfho but this time it hasnt reverted back to the slow speeds. Ill keep u guys updated.


And you think this is a perfectly normal process to go through when firmware is updated?!?!!??

 

Message 2 of 2 (856 Views)
Reply
0 Likes