Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
1 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

how did u fix it. can u tell me exactly

Message 41 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 07/09/2007
Offline
12 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

On the XMB (the main menu) go to Settings->Network   Settings->Internet Connection Settings. Hit X when it tells you what   you're about to do. Then when it says "Select a setting method."  choose  "Custom". The system will probably prefill all the next screens  with the settings you already have if you went through "Easy" before so go  through each one of them until you get  to a screen that says "DNS  Setting". Instead of "Automatic", choose  "Manual". Then you will come  to the screen where it will ask you for a  Primary and Secondary DNS and  that's where you put those numbers down  (8.8.8.8 and 8.8.4.4 if you  want to use Google's DNS like I did) then you can continue on to the end and it  will test the connection and see if that worked.

Message 42 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
12 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

I Really Want To Play BLACK : OPS BUt I CANT I HAVE WIRELESS INTERNET FOR 2WIRE . IM SO MAD AND SAD REALLY WANNA PLAY

Message 43 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
2 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

Dunno how you knew that but hey... it does work. I'm in LA and on ATT. Thanks for helping us out!!

Message 44 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
6 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

i know your problem your play black ops...that game is so bad ahaha jk read what solmorande wrote and do what he says, if those numbers dont work use 4222 as your primary and 4.2.2.1 as your secondary DNS

Message 45 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
3 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

Thanks

f8tal1ty0326

hanks for your help I did what you said andit ifx my problem but something appeared to accept some terms but I could connect online

I live in CA

Message 46 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 07/09/2007
Offline
12 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

That's expected. Sony changed the Terms of Service on Friday.

Message 47 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
3 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

This is the welling mail this Sony and, after reading several forums, I begin to discard the idea of spam or phishing and me that is 100% real The thing is that they will transfer theaccounts to SNEA, with twine and everything, if you do not accept changes in terms and the new agreements the bill makes caput and disappears all from the 1st of April,although is not a joke

Message 48 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
2 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

same here i'm in Los Angeles , i have the fck same error code 80710092

Message 49 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
3 posts
 

Re: Error code 80710092

Apr 3, 2011

everybody just go to  your connection settings, your and scan, put in wep if required and do  everything automatic, but when it comes up to your DNS go to manual, for  primary DNS type in 4 .2 .2 .2 and for secondary DNS type 4. 2. 2 .1 It' works!!!   Thanks f8tal1ty0326

Message 50 of 147 (103 Views)
Reply
0 Likes