Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Sackboy
Registered: 10/25/2007
Offline
463 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
ya i have and i called custermore sopport but im gana again
Fallout 3 DLC for PS3 S I pm

&
Please use plain text.
Message 26 of 52 (2,330 Views)
Reply
0 Likes
Ghost of Sparta
Registered: 02/02/2007
Offline
14203 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
Are you using PPPoE as your login type for your router?
Please use plain text.
Message 27 of 52 (2,330 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 10/25/2007
Offline
463 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
umm i dont think so but im calling sony now 2 see wat they say
Fallout 3 DLC for PS3 S I pm

&
Please use plain text.
Message 28 of 52 (2,330 Views)
Reply
0 Likes
Ghost of Sparta
Registered: 02/02/2007
Offline
14203 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008

It's not Sony's fault, it's the router not logging in I think.

 

On your router's main page, set up the PPPoE login using the info from your ISP while the router is connected to your PC.

 

Unplug the router from your PC and take it to the PS3. Plug in your phone line and the ethernet cable from the PS3 and see what happens.

Please use plain text.
Message 29 of 52 (2,330 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 10/25/2007
Offline
463 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 30, 2008

ftwrthtx wrote:

It's not Sony's fault, it's the router not logging in I think.

 

On your router's main page, set up the PPPoE login using the info from your ISP while the router is connected to your PC.

 

Unplug the router from your PC and take it to the PS3. Plug in your phone line and the ethernet cable from the PS3 and see what happens.


i no its not but worst comes 2 worst i get a new modem and router

Fallout 3 DLC for PS3 S I pm

&
Please use plain text.
Message 30 of 52 (2,249 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 03/11/2010
Offline
1 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Mar 11, 2010

I'm recieving the same error message, but I am using a wireless router, it's a linksys router, and my IP address is 192.168.1.102

 

It seems like it's been hanging up on different parts of the connection test, it was like this when I turned my PS3 on earlier tonight.

 

All help is appriciated.

 

Btw, I also tried the previous methods to correct the issue and I was unsucessful with all of them.

Please use plain text.
Message 31 of 52 (1,927 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/18/2010
Offline
1 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Apr 18, 2010

Sign into the internet on your second wireless device,,,,  

 

go onto your ps3 go to network settings,

 

when it comes up on your screen before the IP select automatic and it should work

Please use plain text.
Message 32 of 52 (1,927 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 07/17/2010
Offline
2 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 17, 2010

i read your reply to the ps3 error 80710102, i have the same problem and i have been trying to fix it for about 3 months now, are you sure this will solve my problem because i am about to do what you said and i just want to check before i try to retrieve my internet again so i can get back to gaming!

Please use plain text.
Message 33 of 52 (1,927 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 10/31/2010
Offline
2 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Oct 31, 2010

not sure i have same error

Please use plain text.
Message 34 of 52 (1,927 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 04/03/2011
Offline
6 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Apr 3, 2011

i tried this and when i test the connection the internet connection fails

Please use plain text.
Message 35 of 52 (1,927 Views)
Reply
0 Likes