Reply
May 26 2013
By: ellinium First Son 4 posts
Offline

80710102 Error

[ Edited ]
51 replies 18801 views Edited May 26, 2013

Hello, I have been having the 80710102 error for about a month and none of the solutions I have tried seemed to work. It was working fine a month ago but began to suddenly have the error even though no changes have been made.

 

I have tried power cycling everything and setting primary and secondary DNS  to a long list of DNS addresses I have found on this website. For the connection test, it would successfully obtain an IP address but fail to establish an internet connection. I am unable to connect to PSN or use the web browser. I use WPA2-Personal AES (is it compatible?). I have tried both wired and wireless connections to no avail. Is there anything I can do to solve this issue?

 

Any help would be appreciated, thank you.

 

EDIT: All my devices (phone PC) work with the exception of the PS3.

Message 42 of 52 (18,801 Views)
First Son
Registered: 12/19/2009
Offline
4 posts
 

Re: 80710102 Error

May 27, 2013

Anyone have any ideas?

Message 44 of 52 (13,669 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/19/2009
Offline
4 posts
 

Re: 80710102 Error

May 28, 2013

Bump

Message 45 of 52 (13,647 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/19/2009
Offline
4 posts
 

Re: 80710102 Error

Jun 5, 2013

It has been almost 2 months and I still cannot find a solution to this. Please help!

Message 46 of 52 (13,614 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 10/25/2007
Offline
463 posts
 

How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
ok iv done everything i can seached every website including this one its not the media server its not my conection iv used different routers and modoms and i cant figure it out and  called and emailed custermore-sp support (not helpful) any1 that HAS HAD or KNOWS way to fix this PLEASE TELLL MEEEE iv search 4 at least 3 hours and i cant  stand it any more plz
Fallout 3 DLC for PS3 S I pm

&
Message 1 of 52 (51,993 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 02/01/2008
Offline
70 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
wat were u doing wen u got this error
Message 2 of 52 (51,993 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 10/25/2007
Offline
463 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
ummm idk i got it a couple of weeks ago and was able to get on 4 mayb an hour but now its real bad but i think the last thing i did was update via media device
Fallout 3 DLC for PS3 S I pm

&
Message 3 of 52 (51,993 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 02/01/2008
Offline
70 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
restore default settings
Message 4 of 52 (51,993 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 10/25/2007
Offline
463 posts
 

Re: How Do You Fix Error Code 80710102

Jul 29, 2008
did it same thing

LUCAJ wrote:
restore default settings

 

Fallout 3 DLC for PS3 S I pm

&
Message 5 of 52 (51,993 Views)
Reply
0 Likes