Reply
Nov 13 2012
By: un_4_gettable1 Monster Hunter 33 posts
Offline

tycoon city

16 replies 185 views Edited Nov 13, 2012

how do I get rid of pollution in my city.

 

when does my city get listed under active cities

 

how many cities can you own

 

thanks

Please use plain text.
Message 1 of 17 (185 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/20/2008
Online
8473 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

un_4_gettable1 wrote:

how do I get rid of pollution in my city.

  • Delete anything that makes pollution in you're city

 

when does my city get listed under active cities

  • You really can't do this yet.
  • Only you're friends can see you're city unless you have one of the top 100 cities

 

how many cities can you own

  • As of right now only one

 

thanks


 

 

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Please use plain text.
Message 2 of 17 (179 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 08/08/2011
Offline
1649 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

Farms are the cheapest way to reduce pollution.

Please use plain text.
Message 3 of 17 (173 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/11/2010
Offline
5381 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

I have a question as well. I can't collect money and get rid of my workers. I just bought another  expansion packs  and that seemed to have messed me up.   Can no longer collect revenue

Please use plain text.
Message 4 of 17 (162 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 01/24/2009
Offline
4834 posts
 

Re: tycoon city

[ Edited ]
Nov 13, 2012

un_4_gettable1 wrote:

how do I get rid of pollution in my city.

 

True, Farms are very good at counter-acting pollution. Parks are good also. Tranglobal builings are enviro-friendly but they cost (not worth it)  :smileytongue:. Remove or reduce Globosyn buildings, power plants, etc. Notice they have "red" pollution levels. 

 

when does my city get listed under active cities

 

I noticed my main account was listed a few times under active cities. I think it rotates bi-weekly?, daily? twoce a day? Not sure. I saw my alt account listed earlier today but think it's gone now. It is a free account with no activities so maybe they mean active as in user participation?

 

how many cities can you own

 

I think you can own at least 3 by purchasing 2 more. Maybe it's unlimited, I don't know. I do see the same user has 3 cities listed under most populated. According to Novus Prime your population is a total of all your cities. I really don't care about popularity, I mean population.    :smileyvery-happy:   :smileytongue:

 

thanks

 

You're welcome.   :smileyhappy:



The above info are all facts, unless I'm wrong.  :smileytongue:

Please use plain text.
Message 5 of 17 (161 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 01/24/2009
Offline
4834 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

rramsdell wrote:

I have a question as well. I can't collect money and get rid of my workers. I just bought another  expansion packs  and that seemed to have messed me up.   Can no longer collect revenue


So when you try to build a new building hitting triangle will not allow you to complete the structure? If that's the case you need to email Novus. Good luck.

Please use plain text.
Message 6 of 17 (155 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/20/2008
Online
8473 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

rramsdell wrote:

I have a question as well. I can't collect money and get rid of my workers. I just bought another  expansion packs  and that seemed to have messed me up.   Can no longer collect revenue


That's an easy one...

 

You can not collect from you're job's if you don't have the worker's to collect from.  What is you're unemployment in you're city if it's over 90% make more Home's.

 

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Please use plain text.
Message 7 of 17 (150 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 11/01/2011
Offline
280 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012
Getting your city on the Active City list is accomplished by having peopke visit your city at the same time. The more people in your city at the same time, the higher it goes on the list.
It's a good way to make tourism money.
Please use plain text.
Message 8 of 17 (122 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 10/15/2009
Online
2563 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

What does the % number mean by the running man, is it employment %, or unemplayment %?

 

Mines at 16%, and I dont know it thats 16% unemployed, or only 16% have a job.

Please use plain text.
Message 9 of 17 (118 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/11/2010
Offline
5381 posts
 

Re: tycoon city

Nov 13, 2012

I took down all the big stuff and just put only homes up now.  See what happens, if I can collect again.    When are we allowed to collect again?  

Please use plain text.
Message 10 of 17 (112 Views)
Reply
0 Likes