Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Oct 17 2007
By: brandonshark~ Splicer 80 posts
Offline

do you have to be picked to be in beta?

8 replies 2 views Edited Oct 17, 2007
by the sound of it you download the beta? do you or do you get picked
Please use plain text.
Message 1 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 09/28/2005
Offline
1471 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007
you need to be a gap member (which is randomly picked).  Then after you get randomly picked agn 2 be a home beta tester.  From there you go to the store, download, and enjoy. 

Thats from what I heard.  If I am wrong please correct me.


Please use plain text.
Message 2 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Last Guardian
Registered: 01/23/2007
Offline
12748 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007


#1-Socom-Freak wrote:
you need to be a gap member (which is randomly picked).  Then after you get randomly picked agn 2 be a home beta tester.  From there you go to the store, download, and enjoy. 

Thats from what I heard.  If I am wrong please correct me.


You don't have to be in the GAP to get a Beta invite.
Please use plain text.
Message 3 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 09/23/2007
Offline
925 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007
yeah not for this one. its a  first come first serve kind of thing
Please use plain text.
Message 4 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 10/05/2006
Offline
6938 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007


#1-Socom-Freak wrote:
you need to be a gap member (which is randomly picked).  Then after you get randomly picked agn 2 be a home beta tester.  From there you go to the store, download, and enjoy. 

Thats from what I heard.  If I am wrong please correct me.


No you don't that was only for the closed, it's comepletely random...
Image and video hosting by TinyPic
Please use plain text.
Message 5 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Last Guardian
Registered: 01/23/2007
Offline
12748 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007


GTO_6L wrote:
yeah not for this one. its a  first come first serve kind of thing


No its not. It is completely random. You can be one of the first ones to sign up and still be not picked. This happened in the Warhawk Beta. I signed up for the Beta the morning of the start-ups, even before the news got onto the different websites, and I was in the very last beta selection.
Please use plain text.
Message 6 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 10/12/2004
Offline
297 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007


az009 wrote:


#1-Socom-Freak wrote:
you need to be a gap member (which is randomly picked).  Then after you get randomly picked agn 2 be a home beta tester.  From there you go to the store, download, and enjoy. 

Thats from what I heard.  If I am wrong please correct me.


No you don't that was only for the closed, it's comepletely random...



Yep it is completely Random and I hope I get picked for it randomly but I know that may not happen and most likely won't either, but I wish it would thats for sure. Oh well we got a little over a month still till' the General beta will be available to all Playstation 3 users at the end of November or early December and I will be there for it too.
I am a REDNECK and PROUD OF IT! YEEHAW!


Get your Portable ID!
Please use plain text.
Message 7 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 12/06/2006
Offline
817 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007
Every Playstation 3 user will be in the open beta. Not first come first serve or 50,000 people. EVERYONE.
Please use plain text.
Message 8 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 09/28/2005
Offline
1471 posts
 

Re: do you have to be picked to be in beta?

Oct 17, 2007
oo ok thanks for the correction. 



Please use plain text.
Message 9 of 9 (2 Views)
Reply
0 Likes