Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
May 03 2007
By: martinacster First Son 24 posts
Offline

Home Beta Problems

36 replies 9 views Edited May 3, 2007
Hey guys I just got accepted to the home beta, downloaded it, and then started it up, only to find that it kept telling me that it couldn't connect to the server!!! Is anyone else having this problem, and if so how do we fix it?
Message 1 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 12/11/2006
Offline
859 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007
home isnt spose to be out
hit counter
Message 2 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 05/12/2003
Offline
1589 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007
Maybe it's a problem with your router if you are using one.  I imagine that you are talking about the Beta. It's possible that you need to have certain ports open for Home to work properly or to be able to connect.
Message 3 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 03/06/2007
Offline
3390 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007


lancek wrote:
home isnt spose to be out



Well it sems like for the lucky few they ahve it in their stores already...
Message 4 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 10/07/2005
Offline
899 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007
do u live in canada
Message 5 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/21/2005
Offline
24 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007
Well I doubt it is a problem with my router considering that I could run all the other online games such as R:FOM and COD 3, but I'm not very technical when it comes to stuff like that. If my router is the problem, what ports should I open for it to work correctly because the suspense is killing me?
Message 6 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 04/11/2007
Offline
211 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007


Can PSPRun PS2 Games wrote:
Hey guys I just got accepted to the home beta, downloaded it, and then started it up, only to find that it kept telling me that it couldn't connect to the server!!! Is anyone else having this problem, and if so how do we fix it?



Blasphemy!!!
Message 7 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/21/2005
Offline
24 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007
And sorry for double posting and yes i live in canada
Message 8 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 07/14/2005
Offline
3344 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007
Ok so we can download it but it won't officially start until 8pm as someone posted before. 
Image hosting by Photobucket
PSN ID: Demayor - Feel free to add me -
Message 9 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 05/12/2003
Offline
1589 posts
 

Re: Home Beta Problems

May 3, 2007


Can PSPRun PS2 Games wrote:
Well I doubt it is a problem with my router considering that I could run all the other online games such as R:FOM and COD 3, but I'm not very technical when it comes to stuff like that. If my router is the problem, what ports should I open for it to work correctly because the suspense is killing me?



Being that it just came out I would not know what ports to open. Maybe there is a help file somewhere for home. I would suggest using the DMZ on your router so that all of your ports are open.
Message 10 of 37 (9 Views)
Reply
0 Likes