Reply
Monster Hunter
Registered: 02/26/2013
Offline
37 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 11, 2013

I keep getting those annoying M-10 errors most of the times when going to one of my personal spaces, it started this morning.

Please use plain text.
Message 11 of 93 (658 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 03/07/2013
Offline
78 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 12, 2013

Add me to the list, and all my psh friends too. We are all getting hit with M-10 when we try to go to our personal spaces or our tycoon cities. I know this error has been ongoing with some people for a while , but from today its seems to be spreading rapidly. Get on the case already.... the powers that be know this error exists , why wont you fix it???  :smileyfrustrated:

Please use plain text.
Message 12 of 93 (650 Views)
Lombax Warrior
Registered: 08/07/2008
Offline
166 posts
 

M-10 error message

Mar 12, 2013

for some reason i can't log in, does anyone know what error message is this one?

 

Please use plain text.
Message 13 of 93 (683 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 03/01/2010
Online
2688 posts
 

Re: M-10 error message

Mar 12, 2013

It is related to internet connection, or so they say, I, and others have reported it in support, quite a few people have been getting this error today


Thanks Asuka424 for the Signature
Please use plain text.
Message 14 of 93 (661 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 06/17/2009
Online
729 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 12, 2013

i'm having the same problem as well . i get M-10 every time i try to go to an apatment or Home Tycoon . not happy ):

HOMELINGS ROCK!!!!
Please use plain text.
Message 15 of 93 (642 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 11/15/2011
Offline
373 posts
 

Re: Several M-10 Errors

[ Edited ]
Mar 12, 2013

I'm suddenly getting M-10 errors this evening. Started ~11pm EDT when I tried to get on Home on my NA acct. Happened 4 times right after I got to my Nav. 3 of those were after I had clicked on my default Harbor Apt and before it finished loading in.  Then got an 800error when attempting to connect to Home on my EU acct, disconnecting me from PSN entirely. Managed to get on Home and visit a friend on NA server private space. Then when trying to return to my EU Harbor Apt, M-10 kicked me off Home.   :smileysad:  This really stinks. I feel for all those of you who have been getting this error routinely.

Please use plain text.
Message 16 of 93 (616 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 09/17/2011
Offline
1478 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 12, 2013

I am beginning to think it is a conspiracy by isp providers to coerce users into upgrading service

Please use plain text.
Message 17 of 93 (603 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 06/27/2010
Offline
5403 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 12, 2013
I've been getting M-10 errors today as well. It's happened a few times when attempting to visit my personal spaces.

Some kind of regular update on what is being done would be nice, Sony.
Please use plain text.
Message 18 of 93 (590 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 03/08/2013
Offline
103 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 12, 2013
Keep getting m-10 errors when trying to go to my personal spaces. Everything seems to be working except this recent problem with the personal space
Please use plain text.
Message 19 of 93 (578 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 03/12/2013
Offline
96 posts
 

Re: Several M-10 Errors

Mar 12, 2013

Everyone I know ... me, family and friends are suffering this insanity!

 

AND IT IS INCREASING IN FREQUENCY!

 

Bad enough we can't organize or properly use our wardrobes and furniture storage, but now we can't even access our PAID for personal spaces!!!

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Sigs by The Goblin




Please use plain text.
Message 20 of 93 (570 Views)
Reply
0 Likes