Reply
Hekseville Citizen
Registered: 04/27/2012
Offline
241 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013
Better fix the wardrobe reset with this **bleep**
 photo 4f082c05-f120-486c-89cf-2b897b97a2e8_zps5aafc426.jpg
Message 51 of 169 (686 Views)
First Son
Registered: 03/08/2013
Offline
3 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013

Yup, same issue here. (NA account) I get to the message of the day, blah blah blah, nifty error code, tried over 9000!! times to log back in, blah blah blah.

Ergh, I was really looking forward to getting in some Peakvox Labs time before going to bed. :I 

Message 52 of 169 (682 Views)
Splicer
Registered: 09/17/2012
Offline
39 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013

getting this stupid error too, continuously  -______- after i pass the Message of the Day i get kicked. and the first time it happened i saw i got a new item D=

so much for working on my Labs tank >:L

Message 53 of 169 (652 Views)
First Son
Registered: 03/09/2013
Offline
15 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013

Comon Sony! Some of us don't have lives and rely on our Home friends to get us through our lonely and depressing weekends! PSN community suicide rate is going up every minute you don't fix this! PEOPLE. ARE. DIEING! :catsad:

Message 54 of 169 (633 Views)
First Son
Registered: 02/19/2013
Offline
29 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013

I may possibly have a solution to this i got on for about 10 minutes by doing this and was then kicked. Maybe you guys can perfect it. here is how I did it.

1. Turn off internet and ps3 for 5 minutes.

2. go to network settings on ps3 remove the current network you use and add it again (if you are wired I don't know what to tell you)

3. open home and when you get to the start home page leave it sit for about 5 minutes.

4. try it and see how long it lasts.

If anyone possibly has a fixed way of doing this because my way only worked temporarily.

All Out Gamer
Message 55 of 169 (588 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 10/08/2012
Offline
133 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013
Still getting this code an hr later, on two diff accounts in NA. Get to see the farm image after the welcome screen and then after 1 sec, error message! Come on already! This is getting really frustrating. Since the 1.75 our wardrobes n inventory are messed and we are constantly getting errors of all types, m-10, 8002a220, z(7,-14) , etc!
BannerFans.com
Message 56 of 169 (570 Views)
First Son
Registered: 11/29/2011
Offline
6 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013

Blahhh this is so annoying! Hopefully this gets fixed tonight. Unlike the wardrobe/black hair/m10 stuff which I guess never will.

Message 57 of 169 (506 Views)
First Son
Registered: 04/23/2012
Offline
19 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013

Also having the same issue >.< whats the deal sony everything has been messed up since the NEW update 2 weeks >.<

Message 58 of 169 (506 Views)
0 Likes
Sackboy
Registered: 11/15/2011
Offline
396 posts
 

Re: 8002A220 error?

[ Edited ]
Mar 9, 2013

Just got this error. This is my first time attempting to get on Home this evening. 10:58EST.  Tried again immediately and got all the way to the Nav this time then POOF...8002A220 .

 

Message 59 of 169 (400 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 10/08/2012
Offline
133 posts
 

Re: 8002A220 error?

Mar 9, 2013
Your method does not work :smileysad:

If anyone knows how to unplug Sony executives, I'd love to know :smileywink:
BannerFans.com
Message 60 of 169 (374 Views)
0 Likes