Reply
Jul 20 2007
By: yomomma123 Hekseville Citizen 331 posts
Offline

do u need hd for home beta answerenswered

10 replies 9 views Edited Jul 20, 2007
no u dont here is proof
<a href="http://photobucket.com" target="_blank"><img src="http://i176.photobucket.com/albums/w173/amirnas/hbeta3.jpg" border="0" alt="Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket"></a>

Photobucket
Message 1 of 11 (9 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 05/30/2006
Offline
331 posts
 

Re: do u need hd for home beta answerenswered

Jul 20, 2007
stupid space
<a href="http://photobucket.com" target="_blank"><img src="http://i176.photobucket.com/albums/w173/amirnas/hbeta3.jpg" border="0" alt="Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket"></a>
Photobucket
Message 2 of 11 (9 Views)
0 Likes
Survivor
Registered: 10/23/2006
Offline
2641 posts
 

Re: do u need hd for home beta answerenswered

Jul 20, 2007


PS3news wrote:
stupid space
http://photobucket.com" target="_blank">http://i176.photobucket.com/albums/w173/amirnas/hbeta3.jpg" border="0" alt="Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket">



Wat!
PSN: PAKISTANITALAL, PLAYING WARHAWK
Message 3 of 11 (9 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 05/30/2006
Offline
331 posts
 

Re: do u need hd for home beta answerenswered

Jul 20, 2007
Message 4 of 11 (9 Views)
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 01/03/2007
Offline
2512 posts
 

Re: do u need hd for home beta answerenswered

Jul 20, 2007
I don't get it
Message 5 of 11 (9 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 05/30/2006
Offline
331 posts
 

Re: do u need hd for home beta answered

Jul 20, 2007
what dont u get
Photobucket
Message 6 of 11 (9 Views)
0 Likes
Fender Bender
Registered: 05/16/2007
Offline
4526 posts
 

Re: do u need hd for home beta answerenswered

Jul 20, 2007
WowSmiley Indifferent. I hope that we all knew this (I did at least). You didn't have to write that big too. I guess this is good for those who still think it's HD only.
Message 7 of 11 (9 Views)
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 01/03/2007
Offline
2512 posts
 

Re: do u need hd for home beta answered

Jul 20, 2007


PS3news wrote:
what dont u get



What's the point of the picture? What's it supposed to mean?
Message 8 of 11 (9 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 05/30/2006
Offline
331 posts
 

Re: do u need hd for home beta answered

Jul 20, 2007
therre was a conspirancy that u need hd for home beta so i proved u dont for those hd believers lol
Photobucket
Message 9 of 11 (9 Views)
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 12/24/2006
Offline
1105 posts
 

Re: do u need hd for home beta answerenswered

Jul 20, 2007
I'm running home in SD, and some of it is cut off on the edges, haha.
PS3 - 60Gb 12/22/2006
PSN - L-GT
Games: Resistance: F.O.M, Armored Core 4, Tekken 5: Dark Resurrection Online, Folklore, Devil May Cry 4, Metal Gear Solid 4, Disgaea 3

Photobucket
Message 10 of 11 (9 Views)
0 Likes