Reply
Fender Bender
Registered: 10/29/2002
Offline
3595 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

LoL

I'm just asking, what's the difference?


conman1105 wrote:

Haha, what did I do wrong??? 

 


 

 

 

Message 20 of 50 (17 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 02/10/2008
Offline
293 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

Between the Japanese and the Hong Kong Namco Betas?

 

Well, you can play the arcade game in Home with the Hong Kong version; with the Japanese version the arcade machine just sits there.

Upgraded to 500 GB PS3





^^My 4 favorites^^

Home Closed Beta Tester
Namco Museum Beta
Message 21 of 50 (17 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 11/23/2008
Offline
118 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008
how do u get hong kong version i have japanese but would like to be able to play namco in home and also is there away to make it so friends can play it
Message 22 of 50 (17 Views)
0 Likes
Highlighted
Hekseville Citizen
Registered: 02/10/2008
Offline
293 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

Switsel wrote:
how do u get hong kong version i have japanese but would like to be able to play namco in home and also is there away to make it so friends can play it

You make a new user and new PSN account. The location needs to be "Hong Kong" rather than US, UK, Japan, etc. It is nice because the Hong Kong accounts can be set in the English language. Then you just go to the Hong Kong PSN and the beta is on there.

 

 

If your friends have the Hong Kong beta, they can play the arcade games too.

Upgraded to 500 GB PS3





^^My 4 favorites^^

Home Closed Beta Tester
Namco Museum Beta
Message 23 of 50 (17 Views)
Lombax Warrior
Registered: 11/23/2008
Offline
118 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008
thanks conman greatly appreciate info
Message 24 of 50 (17 Views)
0 Likes
Monster Hunter
Registered: 10/19/2007
Offline
34 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

How Do I Download The HK Version?

 

Message 25 of 50 (17 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 02/10/2008
Offline
293 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

minolan1981 wrote:

How Do I Download The HK Version?

 


You make a Hong Kong PSN account and download it off of the Hong Kong store. 

Upgraded to 500 GB PS3





^^My 4 favorites^^

Home Closed Beta Tester
Namco Museum Beta
Message 26 of 50 (17 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 08/10/2008
Offline
350 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

The only think that sucks is that if you play the arcades, it logs you out of home and into the beta. Then you have to log back into home. Kind of silly I think.

Has anyone started a Namco only club? Let me know if you do.

Message 27 of 50 (17 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 08/10/2008
Offline
108 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008
ok here is my question... i already got all the jp namco items.... so if i go and make a HK accont n download namco do i have to win all the items again or does it replace the jp with the hk?
Message 28 of 50 (17 Views)
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 02/10/2008
Offline
293 posts
 

Re: Namco Arcade Fix

Dec 13, 2008

ericyo wrote:
ok here is my question... i already got all the jp namco items.... so if i go and make a HK accont n download namco do i have to win all the items again or does it replace the jp with the hk?

 

 

The items are still there. You don't have to win them over again. I actually had the Japanese version first, but deleted it after I downloaded the Hong Kong version.

 

Upgraded to 500 GB PS3





^^My 4 favorites^^

Home Closed Beta Tester
Namco Museum Beta
Message 29 of 50 (17 Views)
0 Likes