Reply
Oct 31 2012
By: King0fHearts2007 Treasure Hunter 8666 posts
Offline

Is Novus Prime working right now?

7 replies 89 views Edited Oct 31, 2012

Can anyone tell me if Novus Prime is working right now?  I'm just getting a loading game and no one else seem's to be playing.  Just looking for some feed back to know if it's just me or everyone is having this error.

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Message 1 of 8 (89 Views)
0 Likes
Hellfire Developer
Registered: 02/18/2011
Offline
775 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

Looking good on our end. Just played through Adamant Hope with 3 other players and there were 4 other games running.

__________________________________________________________________________

Like Hellfire Games on Facebook and sign up for our e-mail newsletter for exclusive updates & giveaways!


Message 2 of 8 (67 Views)
0 Likes
Sackboy
Registered: 01/27/2011
Offline
598 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

hmm, I just went in and played a mission, and it worked fine.  Maybe you oughtta leave the station and come back?

Message 3 of 8 (56 Views)
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/20/2008
Offline
8666 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

Novus-Cooldown wrote:

Looking good on our end. Just played through Adamant Hope with 3 other players and there were 4 other games running.


Ok then I have a probelm I can goto the space (walking around and stuff) just fine.  But it won't let me play the game at the top of the screen it say's "Loading Game..."  I gave it a good 10 or 15 min's and it still say's loading.  Any idea's on how I can fix this problem?

 

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Message 4 of 8 (54 Views)
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/20/2008
Offline
8666 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

Aasyranth wrote:

hmm, I just went in and played a mission, and it worked fine.  Maybe you oughtta leave the station and come back?


Tryed that same thing I come back and it just say's Loading Game.

 

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Message 5 of 8 (53 Views)
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 02/20/2008
Offline
8666 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

OK, never mind I deleted my Cache and it fixed the probelem

 

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Message 6 of 8 (46 Views)
0 Likes
Sackboy
Registered: 01/27/2011
Offline
598 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

heheh, yeah I see ya playing now!

Message 7 of 8 (42 Views)
0 Likes
Highlighted
Treasure Hunter
Registered: 02/20/2008
Offline
8666 posts
 

Re: Is Novus Prime working right now?

Oct 31, 2012

Aasyranth wrote:

heheh, yeah I see ya playing now!


Yea, but I hate deleting my Cache.  Everytime I do it I lose item's I'm now seeing I lost more today.  Smiley Sad

 

***********************************
Folding@home Team #118000
***********************************
GAPHome

             

               General

Message 8 of 8 (35 Views)
0 Likes