Reply
Feb 14 2013
By: StormShadow419 Lombax Warrior 112 posts
Offline

1.75 Ultimate Fish Tank killer

6 replies 329 views Edited Feb 14, 2013
Hmm mines not even in my harbor...and put it back out n seems to have been reset....???? Anyone else get this???
Message 1 of 7 (329 Views)
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 04/16/2011
Offline
1011 posts
 

Re: 1.75 Ultimate Fish Tank killer

Feb 14, 2013
Oh... I don't even want to think about it...
Sigh.
Message 2 of 7 (323 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 07/12/2010
Offline
152 posts
 

Re: 1.75 Ultimate Fish Tank killer

Feb 14, 2013

StormShadow419 wrote:
Hmm mines not even in my harbor...and put it back out n seems to have been reset....???? Anyone else get this???

I had this problem before, do not move anything and wait, the next day I had all normal.

Message 3 of 7 (305 Views)
Uncharted Territory
Registered: 08/08/2011
Offline
1649 posts
 

Re: 1.75 Ultimate Fish Tank killer

Feb 14, 2013

Everything fine here.

Message 4 of 7 (288 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 11/06/2011
Offline
199 posts
 

Re: 1.75 Ultimate Fish Tank killer

Feb 14, 2013
Digital leisure needs to model their fish after my real fish. The filter has been broken for over 6 months and I maybe remember to feed them once a week. I'm down to two tetras. The rest jumped out over the course of two years
Smiley Sad but none have starved.
Message 5 of 7 (268 Views)
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 06/07/2012
Offline
107 posts
 

Re: 1.75 Ultimate Fish Tank killer

Feb 14, 2013

The furniture in my Palace of the seven winds was messed up when i first went there so I didnt touch anything and just left and when I came back it was back to normal so I would say just dont mess with anything.




Follow me on twitter: @WEASEL182

http://thesqueakingweasel.blogspot.com/home
Message 6 of 7 (190 Views)
0 Likes
Monster Hunter
Registered: 11/25/2012
Offline
30 posts
 

Re: 1.75 Ultimate Fish Tank killer

Feb 14, 2013
Mine was missing when first logged in. But after a few disconnects and replacing the tank in its spot, mine is working fine!
Message 7 of 7 (112 Views)
0 Likes