Reply
Jan 19 2008
By: poe17 Splicer 64 posts
Offline

"There are no titles"

22 replies 8660 views Edited Jan 19, 2008
My PS3 connects wirelessly with my PC.  It locates my media files.  No problem.  I can find all of my music albums listed when I access my PC's media from my PS3, but in every album's folder I receive the message, "There are no titles." 
 
Say what?
 
I obviously have titles in all of my albums.  But when the PS3 goes hunting for media, it finds plenty of folders (named by genre) and literally thousands of albums . . . but in every one of those albums "There are no titles."
 
What am I doing wrong?
 
Thanks!
Message 1 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 11/03/2007
Offline
327 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008
why not load onto ps3 hard drive and defeat that.......Are you downloading that much content to where your drive is full already....
MAG BETA TESTER
Message 2 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 11/02/2007
Offline
2445 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008
You need to make sure you're under MUSIC. This sometimes happens to me as well.
Message 3 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 12/23/2006
Offline
312 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008
make sure they are a file type the PS3 can use
Message 4 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 12/01/2007
Offline
64 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008


keepitrealhtown wrote:
why not load onto ps3 hard drive and defeat that....


What's the best way to load 8 gig of music onto the PS3?
 
Also, does the PS3 read WMA files?
Message 5 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 06/07/2004
Offline
4592 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008
external harddrive or jump drive it 2gig at a time
Photobucket
Message 6 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 12/22/2007
Offline
62 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008
I use TVersity and when it something i want to keep on my ps3 all you have to do is hit the options on the title and copy it.I hope this helps
PSN: BootzillaSun5........................... add me to your friends i live in east time
Message 7 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 01/16/2008
Offline
196 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008


jackypaper wrote:
My PS3 connects wirelessly with my PC.  It locates my media files.  No problem.  I can find all of my music albums listed when I access my PC's media from my PS3, but in every album's folder I receive the message, "There are no titles." 
 
Say what?
 
I obviously have titles in all of my albums.  But when the PS3 goes hunting for media, it finds plenty of folders (named by genre) and literally thousands of albums . . . but in every one of those albums "There are no titles."
 
What am I doing wrong?
 
Thanks!


when you want to use the media server you have to make sure you are under the proper heading. If you want to see music, make sure you start from the music catagory. Same for Pic's and Video.
Message 8 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 11/13/2006
Offline
5506 posts
 

Re: "There are no titles"

Jan 19, 2008
ooh, ohh...you have to enable WMA playback in the options =)



jackypaper wrote:


keepitrealhtown wrote:
why not load onto ps3 hard drive and defeat that....


What's the best way to load 8 gig of music onto the PS3?
 
Also, does the PS3 read WMA files?




Photobucket
Message 9 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 07/04/2008
Offline
2 posts
 

Re: "There are no titles"

Jul 4, 2008
Did you find an answer?  I also have the same issue.
Message 10 of 23 (8,660 Views)
Reply
0 Likes