Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Oct 25 2012
By: ProfessorGerbik I Only Post Everything 1041 posts
Offline

PS: All Stars Battle Royal just died?

[ Edited ]
9 replies 397 views Edited Oct 25, 2012

Just wondering if anyone else can get on Battle Royal right now.  Was playing a game then it gave me some weird disconnection thing.. like application rejecting connection or something like that..

 

Either way it ain't been working since. Just stays black after it starts now, am I the only one?

 


Please use plain text.
Message 1 of 10 (397 Views)
Reply
0 Likes
Survivor
Registered: 05/07/2009
Offline
2602 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 25, 2012

Maybe it's just you. I've been able to play so far.

Deadly Neurotoxin!
 photo rsz_1rsz_11rsz_1000px-fpsword_zps44b9ca31.png
Please use plain text.
Message 2 of 10 (391 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 10/12/2012
Offline
1041 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 25, 2012

Bulletpainpills wrote:

Maybe it's just you. I've been able to play so far.


So you like played it right now? Everything else is working cept that, maybe it just bugged hard.

 

Guess I'll give it a reinstall and see if that fixes it.

 

 


Please use plain text.
Message 3 of 10 (384 Views)
Reply
0 Likes
PlayStation MVP
Registered: 04/21/2007
Online
6968 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 26, 2012

i'm playing the game online on my vita right now.

Please use plain text.
Message 4 of 10 (358 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 09/20/2012
Offline
55 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 26, 2012

Try resetting your vita. I've had this happen once and once I turned mine off and on it started working again.

Please use plain text.
Message 5 of 10 (343 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 10/12/2012
Offline
1041 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 26, 2012

Yea I just reinstalled it and that fixed it. Guess it was just me afterall, just bugged to death.

 


Please use plain text.
Message 6 of 10 (319 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 12/26/2010
Offline
315 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 26, 2012

You said it stayed black, well ive noticed that happened to me, it just takes time to load (sometimes) so if it happens again, just leave it alone for like 1 full minute.

Please use plain text.
Message 7 of 10 (270 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 10/12/2012
Offline
1041 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

[ Edited ]
Oct 26, 2012

hawkeystar wrote:

You said it stayed black, well ive noticed that happened to me, it just takes time to load (sometimes) so if it happens again, just leave it alone for like 1 full minute.


Nah, I know it does that.

 

Mine wasn't loading at all. I had left it for a good 15+ minutes, also first time I had ever gotten that weird error which led to the black screen never loading properly afterwards. When I had gotten that error, it just got stuck on a black screen as well and I had to shut it down when normally it just sends you back to the lobby.

 

Reinstalling fixed it fine.

 

 

 

 


Please use plain text.
Message 8 of 10 (266 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 02/17/2011
Offline
1670 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 26, 2012

Yep just a bug, I got that a few times playing mortal kombat.

Please use plain text.
Message 9 of 10 (252 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 12/26/2010
Offline
315 posts
 

Re: PS: All Stars Battle Royal just died?

Oct 26, 2012

ProfessorGerbik wrote:

hawkeystar wrote:

You said it stayed black, well ive noticed that happened to me, it just takes time to load (sometimes) so if it happens again, just leave it alone for like 1 full minute.


Nah, I know it does that.

 

Mine wasn't loading at all. I had left it for a good 15+ minutes, also first time I had ever gotten that weird error which led to the black screen never loading properly afterwards. When I had gotten that error, it just got stuck on a black screen as well and I had to shut it down when normally it just sends you back to the lobby.

 

Reinstalling fixed it fine.

 

 

 


Well, good thing this is beta!

Please use plain text.
Message 10 of 10 (234 Views)
Reply
0 Likes