Reply
Mar 18 2007
By: KILLZONE-66~ Survivor 2641 posts
Offline

I need some help please!! huge PS3 problem!!!......error (800289EA5)??????

17 replies 19 views Edited Mar 18, 2007
ok ....for the first time I really want to play Motostorm online BUT i cant!!!!
my connection IS NOT wireless!!!

I keep on trying but I cant!!!
I have a COMCAST modem ( the little box with the green lights)....but my PS3 says that theres an error and that it timed out ...it keeps on asking me to change the settings BUT they are OK!!!!!


any one else have COMCAST and can help me with this problem!!!????
please!!!!



if you can PM me and tell me what you did to play online!!! please!!






Message Edited by KILLZONE-66 on 03-17-2007 05:20 PM

Message Edited by KILLZONE-66 on 03-17-2007 05:23 PM
Photobucket
Message 14 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 12/06/2005
Offline
235 posts
 

Re: I need some help please!!

Mar 17, 2007
I also have comcast, i don't own motorstorm yet. but try this...turn off your ps3, modem. and computer...then turn it  back on and  try again.
Message 1 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Survivor
Registered: 12/25/2006
Offline
2641 posts
 

Re: I need some help please!!

Mar 17, 2007


-RoWeN- wrote:
I also have comcast, i don't own motorstorm yet. but try this...turn off your ps3, modem. and computer...then turn it  back on and  try again.


would that really work???
Photobucket
Message 2 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 02/12/2007
Offline
3145 posts
 

Re: I need some help please!!

Mar 17, 2007
Yep I think that works, your basically resetting all 2 at the same time.  I would reboot PS3 last until you confirm the modem has all lights on.

~ Hardcore Alliance ~ 68-30-2 ~ 111440 Valor ~
Message 3 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Survivor
Registered: 12/25/2006
Offline
2641 posts
 

Re: I need some help please!!

Mar 17, 2007


consolecrusader wrote:
Yep I think that works, your basically resetting all 2 at the same time.  I would reboot PS3 last until you confirm the modem has all lights on.


do all the lights have to be on???
cause my "messaqge" light is never on!!
and the modem needs to be connected to the Ps3 only right???
Photobucket
Message 4 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 12/14/2006
Offline
690 posts
 

Re: I need some help please!! huge PS3 problem!!!

Mar 17, 2007
Mine does this often. All you have to do is turn ps3 off and back on. Hope that fixes the problem. If it doesn't unplug the modem for about 1 minute and plug back in.


Message 5 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 01/01/2007
Offline
113 posts
 

Re: I need some help please!! huge PS3 problem!!!

Mar 17, 2007
i left u a message...go read it.
http://s182.photobucket.com/albums/x194/Led_Zeppelin33/?action=vi
ew&current=Snakesignature.jpg
Message 6 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 03/13/2007
Offline
146 posts
 

Re: I need some help please!! huge PS3 problem!!!

Mar 17, 2007
Try a direct connection with ur modem.
 
 
 
Or try mooching off of ur neighbos wireless. just kidding
 
 
No but if u really want to go ahead and mooch my friend use to do it until he got dsl.
Message 7 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 12/30/2005
Offline
900 posts
 

Re: I need some help please!! huge PS3 problem!!!

Mar 17, 2007
Um...did you actually connect it TO the modem? I had comcast, but it was terrible, so no more!
Go PS3!


Message 8 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 01/01/2007
Offline
1136 posts
 

Re: I need some help please!! huge PS3 problem!!!

Mar 17, 2007
I also have comcast, and sometimes I have to actually unplug my modem and router for a couple minutes to "reset" it...It seems to work everytime...good luck
Message 9 of 18 (19 Views)
Reply
0 Likes