Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
May 25 2007
By: The_Apprentice Uncharted Territory 1642 posts
Offline

How to change your Country??

[ Edited ]
30 replies 46636 views Edited Jun 30, 2014

Is it possible to change the country in account settings???

Mine's set to Canada... But I need to change it...

 

added label ask community to learn more about labels please see here, thanks! GuardianBelle

Please use plain text.
Message 1 of 31 (46,636 Views)
Hekseville Citizen
Registered: 08/20/2005
Offline
401 posts
 

Re: How to change your Country??

May 25, 2007
Nope, you have to create a new account. Sony planned poorly in that respect.

Circle Se7en Gaming - Video Games, Collectible/Trading Card Games, Supplies and More!
Please use plain text.
Message 2 of 31 (46,636 Views)
Wastelander
Registered: 11/18/2006
Offline
781 posts
 

Re: How to change your Country??

May 25, 2007
Where'd ja move to ?
Shame On Sony
Please use plain text.
Message 3 of 31 (46,636 Views)
Uncharted Territory
Registered: 03/29/2006
Offline
1642 posts
 

Re: How to change your Country??

May 25, 2007


Techn0mancer wrote:
Nope, you have to create a new account. Sony planned poorly in that respect.


A new account? **bleep**???

That really sucks...cuz I've been using that online user name for so long....

*sigh*
Please use plain text.
Message 4 of 31 (46,636 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 12/02/2006
Offline
191 posts
 

Re: How to change your Country??

May 25, 2007
well for me what i did was that i created a new account (playstaion account in the users on the XMB)
then i went to sign up for playstation network and change my location
this was becuase i needed to change it to HONGKONG for this specific download for Ridge Racer 7 since the US store did not have it

another piss of was that i did not know all my ridge racer settings were bound to the old account !!!
so not knowing this i deleted my old account and lost all my progress for RR7 !!
anyways i am back at it

creat a new account and use that
to change your location
i dont know why sony doesnt allow location changes <<
Please use plain text.
Message 5 of 31 (46,636 Views)
Uncharted Territory
Registered: 03/29/2006
Offline
1642 posts
 

Re: How to change your Country??

May 25, 2007
^I know man..it sucks...

Please use plain text.
Message 6 of 31 (46,636 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 04/15/2008
Offline
3337 posts
 

Re: How to change your Country??

Jun 27, 2009

We MUST be available to change country.

Countries of South, and Central America wasnt available to choose since 2008 end.

So, every person in countries from America, have to made an account, US, or EU


Please use plain text.
Message 7 of 31 (46,636 Views)
Wastelander
Registered: 01/19/2008
Offline
770 posts
 

Re: How to change your Country??

Jun 27, 2009
pay attention next time and make a new account. 
Please use plain text.
Message 8 of 31 (46,636 Views)
Sackboy
Registered: 03/25/2009
Offline
460 posts
 

Re: How to change your Country??

Aug 13, 2009

+1 to the *Sigh* I've sent many email to Sony hoping they add the ability to change the country. It would make our gaming lifes much easier.... Well here is the thread I made, Please support it and put all your information in this one thread so we can get Sony's attention: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psnetwork&thread.id=466173

 

I tried to make it as neat as possible. 

 

 

Speedtest
Please use plain text.
Message 9 of 31 (46,636 Views)
First Son
Registered: 05/06/2009
Offline
2 posts
 

Re: How to change your Country??

Nov 25, 2009
the reason they wont let you change country is because of video game bans. so if a game is ban in england, you can just bypass it by going to the usa store. since poke mon (i forget how to spell that kids game ) was banned in iran because of religious reasons, you never know what goofy ban will happen next. unemployment over 10 % but they will save ours souls from video game demon. yeah right.
Please use plain text.
Message 10 of 31 (46,636 Views)