Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Sep 22 2012
By: SasukeY6JUchiha Hekseville Citizen 277 posts
Offline

"you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

10 replies 537 views Edited Sep 22, 2012

Can anyone help me out? this is really annoying

BeFunky_Untitled
Please use plain text.
Message 1 of 11 (537 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 08/15/2012
Offline
5278 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012

SasukeY6JUchiha wrote:

Can anyone help me out? this is really annoying


has to be on an hdtv with an hdmi cable or if your lucky change the screen resolution to 16.9 

#ProtectorProgramme
Please use plain text.
Message 2 of 11 (513 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 07/27/2012
Offline
497 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012

Yeah I have the same problem, I need a hdtv with a hdmi cable, I tried the 16:9 change and that didnt work sadly. Thats what I get for taking a free 10 year old tv that was perfectly fine until now haha

 photo Deadpool_zpsa17e78d8.gif
Please use plain text.
Message 3 of 11 (505 Views)
Treasure Hunter
Registered: 08/15/2012
Offline
5278 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012

Moonlight150 wrote:

Yeah I have the same problem, I need a hdtv with a hdmi cable, I tried the 16:9 change and that didnt work sadly. Thats what I get for taking a free 10 year old tv that was perfectly fine until now haha


mine was the samr just hope the final game works on standard tvs

#ProtectorProgramme
Please use plain text.
Message 4 of 11 (495 Views)
I Only Post Everything
Registered: 08/30/2012
Offline
954 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012
Who doesn't use HD these days!
Please use plain text.
Message 5 of 11 (482 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 08/15/2012
Offline
5278 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012

Colton360 wrote:
Who doesn't use HD these days!

me for one and alotof people

#ProtectorProgramme
Please use plain text.
Message 6 of 11 (474 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 08/15/2009
Offline
277 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012
Oh wow. forget it. i cant stand these errors. i might as well wait to get this game. i have an flat screen Hdtv but its an small one. i mean come on superbot!! it's not like all of us has an big flat screen Tv -__-
BeFunky_Untitled
Please use plain text.
Message 7 of 11 (456 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 08/15/2012
Offline
5278 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012

SasukeY6JUchiha wrote:
Oh wow. forget it. i cant stand these errors. i might as well wait to get this game. i have an flat screen Hdtv but its an small one. i mean come on superbot!! it's not like all of us has an big flat screen Tv -__-

all you need is a hdmi cable in your console connected to the tv and then it should work for you then

#ProtectorProgramme
Please use plain text.
Message 8 of 11 (452 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 03/07/2009
Offline
2718 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012
I understand when people dont have an HDTV, but there are some people on these forums with an HDTV, but playing in standard resolution. that's crazy.
maybe they dont even know..
ハマり度MAX!!
Please use plain text.
Message 9 of 11 (427 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 09/11/2012
Offline
1859 posts
 

Re: "you cannot play this game at the current video output setting" HELP!!!

Sep 22, 2012
You'll be able to play it with standard definition when the game comes out. The same thing happened with Dragon Ball: Raging Blast 2.
Please use plain text.
Message 10 of 11 (409 Views)
Reply
0 Likes