Reply
Lombax Warrior
Registered: 06/08/2012
Offline
136 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
his sniper rifle is what he is built for. Hes very easy to counter u can block, counter, dodge even short hop over it. If you are leaving a Radec alone you deserve to get sniped.
Message 11 of 30 (130 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 10/21/2012
Offline
327 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
Trust me it does. I used it on yhe stowaway level while I was on the totally oppisite side from the "front" of the plane to the back. Those bullets have a serious magnet and range in them...must be a degal XD
Message 12 of 30 (130 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 01/10/2009
Offline
2538 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012

Ma-mashi wrote:
Those bullets have a serious magnet and range in them...must be a degal XD

Do you mean deagle? Do you realize that a "deagle" is not a sniper rifle? I don't mean to nitpick, I just wanted you to make sure so you don't throw around terms that don't really mean what you think they mean.

Message 13 of 30 (127 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 10/21/2012
Offline
327 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
Lolz XD I know the Degale is not a sniper rifle , but the gun Drake uses for his level 3 is a Deagle. I even recently went to the Large practice room and put the enemy on one side while I was on the other side. That grade three has serious range is exactly what I said XD
Message 14 of 30 (108 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 01/10/2009
Offline
2538 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
Oh sorry you were talking about Drake. For some reason I thought you were talking about radec
Message 15 of 30 (105 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 10/21/2012
Offline
327 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
Oh! Its ok =) I was like I know what I am talking about because I main Drake XD
Message 16 of 30 (94 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 08/02/2010
Offline
4813 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
Ratchets is aimable


Message 17 of 30 (87 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 05/26/2009
Offline
547 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 26, 2012
I don't care what anybody says, I main Radec and his sniper is pretty much all there is. When someone closes the distance not much you can do especially with the slow start-up low priority moves he has. Don't listen to this guys who talk likes they're some badass melee with him because it's a lie. Every Radec I have ever seen does the exact same thing wait for the match to start then start blasting.
Message 18 of 30 (76 Views)
I Only Post Everything
Registered: 04/18/2009
Offline
928 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 27, 2012

DeviousRakun wrote:

Cole's bolts and Dante's guns don't? It seems like a weird choice to give him that amount of range and not them too.


cause its a sniper rifle, use your brain

__________________________________________________

Image and video hosting by TinyPic
Message 19 of 30 (74 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 09/19/2012
Offline
1517 posts
 

Re: Why does Radec have a full range across the screen but...

Nov 27, 2012

WHY DOES SACKBOY HAVE A LEVEL 3 THAT GUARANTEES 6 KILLS BUT PARAPPA ONLY HAS ONE THAT GUARANTEES 3


Message 20 of 30 (69 Views)
Reply
0 Likes