Reply
Survivor
Registered: 07/24/2012
Offline
2383 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012

VinylSolution wrote:
I understood that one!

you did 0_o

Monkey D. Luffy (one piece) "I'm the man who's going to be the Pirate King!"
Guts (berserk) " I've never expected a miracle. I will get things done myself. "
Message 31 of 44 (102 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 07/05/2011
Offline
478 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012
Yeah Count I knew it was a joke haha but I meant that they were all completely plausible for in game, besides that one =D
Message 32 of 44 (99 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 07/12/2012
Offline
385 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012
What year did the original playstation hit store shelves? 1995
What creature is not featured in the god of war games? Mermaid
Message 33 of 44 (93 Views)
Reply
0 Likes
Survivor
Registered: 07/06/2012
Offline
2494 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012

CharlieisKewl wrote:
Yeah Count I knew it was a joke haha but I meant that they were all completely plausible for in game, besides that one =D

I know, I just wanted to confirm your suspicions. Smiley Happy

"A man's venom poisons himself more than his victims."
By the way, just call me Count for short.
Message 34 of 44 (85 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 09/12/2010
Offline
26 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012

1) What Project created Solid Snake? Answer: Les Enfants Terribles

2) What does quark name the monster fought in a crack in time? Answer: Snowball

3) What is scattered after the inital explosion in Infamous and must be collected from Cole? Answer: Blast Shards

4) What is Zekes middle name? Answer: Jedediah

5) What Strange Relic can be found in the Uncarted Series? Answer: Precursor Orb

6) Which Incident was Raiden a part of? Answer: Big Shell Incident

7) What are Red orbs used for In the God of War series? Answer: Leveling up

8) What is the name of the main villian in Sly Cooper and the Thievieous Raccounus? Answer: Clockwerk

To be continued..

Message 35 of 44 (83 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 07/05/2011
Offline
478 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012
Thanks everyone for the stuff! I'll put em in the OP as soon as I can!
Message 36 of 44 (81 Views)
Reply
0 Likes
Sackboy
Registered: 07/05/2011
Offline
478 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 12, 2012

Thanks guys! I added everything in!

Message 37 of 44 (76 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 08/16/2012
Offline
1 posts
 

Re: Buzz Questions

Aug 17, 2012

Here's a question: "What did GLaDOS from Portal lie about?" Answer: The cake. Haha, just yanking your chain. 

Here's a real question that can be asked: "Which Little Big Planet 2 character is made of newspaper?" Answer: Larry Da Vinci.

"What class can be used in Fat Princess to upgrade other classes?" Answer: The worker.

"In Uncharted 1, what was Drake searching for?" Answer: El Dorado.


Yeah, I know. I'm SO clever. NOT. Anyway, that's all I got. I'll probably come up with more later. 

Message 38 of 44 (71 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/26/2012
Offline
1 posts
 

Re: Buzz Questions

Dec 26, 2012

Here are some questions.

 

1) What is Clanks time manipulating weapon. A. Chronostaff B. Hitting Stick C.Chronosepter D. Staff of time

2) In which Sly Cooper game does Murray become The Murray A. 1 B. 2 C. 3 D. 4

3)Where do you spend ADAM in Bioshock. A. Circus of values B. U-Invent C. Grummelnet D. Gatherers Garden

 

Message 39 of 44 (41 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 07/28/2012
Offline
1622 posts
 

Re: Buzz Questions

Dec 26, 2012
This is one of the questions auctially in the game I've only seen it once.

What is the name of Calypso's daughter in Twisted Metal:

Answer: Krista Sparks

It came up one day when I was playing 2v2 with a friend he had no idea what it was, and as soon as I saw the question before the answers popped up I was like its Krista Sparks.
Message 40 of 44 (37 Views)
Reply
0 Likes