Reply
First Son
Registered: 01/08/2004
Offline
11 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004
nawl not u david the other dude....thanks tho david i appreciate it,
Message 11 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 05/28/2003
Offline
2435 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004
Did you try going to the link I posted?  Did it help at all?  I have a dlink and I've had no problems with it whatsoever.  I messed around with it too much in the beginning and couldn't get online.,
Message 12 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 01/08/2004
Offline
11 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004
,
yea the link help a little but...i think i need a port to connect to the playstation newtork...thats the whole problem i'm having...i'm tryin to do the connection test and its failing..

Message Edited by wildwaynedc04 on 01-08-2004 05:59 PM

Message 13 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
Gaming Beast
Registered: 05/28/2003
Offline
2435 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004

,
,
,wildwaynedc04 wrote:
,
,
yea the link help a little but...i think i need a port to connect to the playstation newtork...thats the whole problem i'm having...i'm tryin to do the connection test and its failing..
,

Message Edited by wildwaynedc04 on 01-08-2004 05:59 PM
,


,

,
I dont think you need a port to connect to the playstation network.  I didn't have to open a port.  If it still doesn't work, i recommend messing around with the configuration for the network adapter settings rather than the ones on the router.  The router is supposed to be online ready for both xbox live and ps2.  So just leave your router alone and mess with the settings on your NA.
Message 14 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/14/2003
Offline
32 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004
If your two computers are already connected to the router and the internet is working the rest should be easy.
,
 
,
Plug the PS2 to the router, and when you set up your network settings use PPPOE, no network login info (login/pass) needed, auto IP auto DNS and it should work. I have a D-Link DI-604 and it works fine.
Message 15 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 01/08/2004
Offline
3 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004
I have a D-Link 604 and I have no problems what so ever. Try to reset your router on the back of the router is a little reset switch you have to take a pen and shove it in the whole to reset your router. After you do that the router will go to factory presets. This should fix your problems.
,
 
,
                                                                                                                                           Soulwatcher
Message 16 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 01/08/2004
Offline
11 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 9, 2004
anyone had any success gettin there PS 2 online with the DI-604 router if so i could use some help....i need to know what steps you when thru.....how i assign my router a IP for my PS2

Message Edited by wildwaynedc04 on 01-11-2004 06:12 PM

Message 17 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 01/08/2004
Offline
11 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 12, 2004
anyone had any success gettin there PS 2 online with the DI-604 router if so i could use some help....i need to know what steps you when thru.....how i assign my router a IP for my PS2 ,
Message 18 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 07/13/2000
Offline
16 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 12, 2004
All I can say is make sure you have you have the latest firmware for it, and re-run your NA setup disk and let it obtain settings automatically.  You do not assign the NA an IP address, the router does that for you.  You do not need to know anything about the NA, let the router do it all for you.  If your internet connection is working properly (as it sounds like it is), it should work just fine.,
Message 19 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/14/2003
Offline
32 posts
 

Re: Anyone who have there D-Link 604 to work online??? HELP ME PLZ...

Jan 12, 2004
You don't have to assign an IP, I have that router and the PS2 gets an IP via DHCP by itself.

If you have your computer on the router and it's working you're halfway there. Just plug your PS2 to the router, then when you set up your network settings use PPPOE, No login/password, auto IP, auto DNS. That's all you should need. I have the DI-604 and I had my PS2 running through it in about 10 minutes.
Message 20 of 24 (0 Views)
Reply
0 Likes