Reply
Sep 29 2008
By: Godzilla123 Wastelander 913 posts
Offline

Windows movie maker problems...

13 replies 13 views Edited Sep 29, 2008

So... yeah...

 

Im Making a headshot montage using Windows movie maker... i have it all finished, and when I play it in the movie maker, it works fine.

 

But when I Publish the movie, and play it in Windows media player, about 30 seconds in, after a clip has ended, the screen just goes black, until the very end, when I have text.

 

This is really pissing me off, as i spent 6 days gathering the footage of all the headshots.

 

Has anyone every experienced this, and are there any suggestions?

 

I have tried publishing it multiple times, removing the clip before the screen goes dark, and the clip after that... It does the same thing, it justs goes black on the clip after.

Photobucket
Please use plain text.
Message 1 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Big Daddy
Registered: 06/21/2006
Offline
19510 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 29, 2008

What video format did you record/import in?

 

Also, has it worked before?





Please use plain text.
Message 2 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/25/2005
Offline
3325 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 29, 2008
Are you running Vista?
Please use plain text.
Message 3 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 10/24/2007
Offline
913 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008

Recorded in Fraps, so .avi

 

 

Yes, many times.

 

 

And yes.

Photobucket
Please use plain text.
Message 4 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 10/24/2007
Offline
913 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008

Just took, all the clips, put it in one folder, and re-did the entire video..

 

 

Still not working.

Photobucket
Please use plain text.
Message 5 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 09/13/2006
Offline
1573 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008
Not sure how to help, but I was wondering what game?
Please use plain text.
Message 6 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 10/24/2007
Offline
913 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008
TF2
Photobucket
Please use plain text.
Message 7 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 09/13/2006
Offline
1573 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008

Godzilla123 wrote:
TF2

Nice. When it's all finished and fixed will you send me a link?

Please use plain text.
Message 8 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 10/24/2007
Offline
913 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008
ill just post one...
Photobucket
Please use plain text.
Message 9 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes
Big Daddy
Registered: 06/21/2006
Offline
19510 posts
 

Re: Windows movie maker problems...

Sep 30, 2008
Have you downloaded codecs recently?




Please use plain text.
Message 10 of 14 (13 Views)
Reply
0 Likes