Reply
Oct 12 2012
By: eagles1990 VP of Gaming 30956 posts
Offline

Forum's not working in Chrome

17 replies 290 views Edited Oct 12, 2012

When I use the forums in Google Chrome I can't open any threads..... In fact I can't click on anything Smiley Frustrated

 

 

Message 1 of 18 (290 Views)
Big Daddy
Registered: 01/17/2003
Online
19203 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012
Message 2 of 18 (284 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/14/2011
Offline
3995 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

eagles1990 wrote:

When I use the forums in Google Chrome I can't open any threads..... In fact I can't click on anything Smiley Frustrated

 

 


Same here and I thought It was just me having that issue.

Message 3 of 18 (275 Views)
Reply
0 Likes
Umbrella Scientist
Registered: 10/01/2008
Online
9467 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

eagles1990 wrote:

When I use the forums in Google Chrome I can't open any threads..... In fact I can't click on anything Smiley Frustrated

 

 


I noticed that Google Chrome was not working on this site since yesterday. Ironically, for the first time ever, my PS3 is working better on this site than my laptop. I am posting this with my PS3. Now I have to post here with my PS3.

 

Bubblesnaps_1_1.png

Here's symbols to copy & paste into your friends list comment. ℡ № ª
⇒⇔ ¹ ² ³ ® ™ ‰ © ½ ¼ ¾ ←↑→↓ψ † ‡ ※♪♭♯★ ☆▲▼△▽◆ ◇ ○ ◎ ● ■ □ 回 〓 √∞♂♀ 웃 유
Ω ①②③④⑤⑥⑦⑧⑨⑩⑪⑫⑬⑭⑮⑯⑰⑱⑲⑳ ㎎ ㎏ ㎜ ㎝ ㎞ ㎡ ㏄ ≒ Æ æ η α β ε α₩£ ≡ » « ¶ † εïз ∵
∴ #’〈 〉《 》「」『 』【 】〔 〕ミ 彡 ッ シ!#@ $ %
&()*+,-./0123456789:;<=>?ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz[\
]^_`{|}~¢£ㄻ ㄼ ㄽ ㄾ ㄿ ㅁ ㅂ ㅄ ㅅ ㅆ ㅇ ㅈ ㅊ ㅋ ㅌ ㅍ ㅎㄱ 을 ㄺ卍∃⊥ ∀ Ξ Σ Π 文 ≒≠ ≡≦
≧ⅠⅡⅢ Ⅳ Ⅴ Ⅵ Ⅶ Ⅷ Ⅸ Ⅹ ⅰ ⅱ ⅲ ⅳ ⅴ ⅵ ⅶ ⅷ ⅸ ⅹ¬ ̄ ±∂∩∀∇∠∧∨∩∪∫∬⊂⊃⊥⊿⌒─│┌┐└┘├┤┬┴┼─
━│┃┌┏ ┐┓└┗ ┘┛├┝┠┣ ┤┥┨┫┬ ┯ ┰ ┳ ┴ ┷ ┸ ┻ ┼ ┿ ╂ ╋
Message 4 of 18 (257 Views)
Reply
0 Likes
Monster Hunter
Registered: 10/12/2012
Offline
39 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Hi, I was having the same problem, so I would just right click the links and then past them in the address bar. But I ultimately decided to use another browser.

Message 5 of 18 (247 Views)
Reply
0 Likes
Monster Hunter
Registered: 10/12/2012
Offline
39 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

I thought its my Chome who's at fault... but im relieved that i'm not the only one having this problem.

 

Can you please notify us when will they fix this? I'm kinda not used on using my internet explorer... >_>

-----------------------------------------------------
[IMG]http://i.imgur.com/FIYZ7.jpg[/IMG]
Message 6 of 18 (236 Views)
Reply
0 Likes
Last Guardian
Registered: 02/17/2010
Online
9182 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Yup. Strangely enough clicking worked fine at least on Uncharted section but Off-topic didn't work.

id 69 signature


  "How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist..."

Message 7 of 18 (227 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 04/12/2010
Online
15317 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Can't get anything to work - not even the Uncharted section.

 

I guess someone is feuding with Google?

** Use a unique password for your PSN ID - one you don't use anywhere else **
** Engage brain before putting mouth in gear **

”Signature-1.jpg”
MVP Terms and Conditions ________________(=^‥^=)________________ Forum Rules of Conduct
========== SONY Customer Service 800-345-7669 or Link to Live Chat ==========

Message 8 of 18 (223 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 11/06/2011
Offline
4421 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

vfr_800_rider wrote:

Can't get anything to work - not even the Uncharted section.

 

I guess someone is feuding with Google?


I seriously think this can be traced to the battle between Flash and Embedded HTML.  I think the Apple / Microsoft / Google battle has now started to inflict damage to the web.

 

In Chrome, you cannot click on some links, while in IE, you still cannot watch video without dropping back down to 32X.  Meanwhile, I don't know what Safari's problem is.  I am sure it is all related.  It is annoying though!

 

Moble

Message 9 of 18 (222 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 04/12/2010
Online
15317 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

[ Edited ]
Oct 12, 2012

moblesuit75 wrote:

vfr_800_rider wrote:

Can't get anything to work - not even the Uncharted section.

 

I guess someone is feuding with Google?


I seriously think this can be traced to the battle between Flash and Embedded HTML.  I think the Apple / Microsoft / Google battle has now started to inflict damage to the web.

 

In Chrome, you cannot click on some links, while in IE, you still cannot watch video without dropping back down to 32X.  Meanwhile, I don't know what Safari's problem is.  I am sure it is all related.  It is annoying though!

 

Moble


Sounds right on the mark.  I've found certain sites will work in Chrome, but not in Explorer and vice versa, as you mention. 

 

Moral of the story - nobody has the "best" software/browser/operating system.  They ALL have their issues!

** Use a unique password for your PSN ID - one you don't use anywhere else **
** Engage brain before putting mouth in gear **

”Signature-1.jpg”
MVP Terms and Conditions ________________(=^‥^=)________________ Forum Rules of Conduct
========== SONY Customer Service 800-345-7669 or Link to Live Chat ==========

Message 10 of 18 (216 Views)