Reply
PlayStation MVP
Registered: 07/21/2010
Offline
8267 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

quick fix for chrome... 

 

Use 

 

http://www.community.us.playstation.com

 

instead of 

 

community.us.playstation.com

 

The first link will make chrome work normally.

 

Seen this in another thread just spreading the word.

 

Message 11 of 18 (180 Views)
Treasure Hunter
Registered: 02/17/2010
Online
6650 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Oh wow. Thanks. :smileyhappy:

Message 12 of 18 (176 Views)
Reply
0 Likes
PlayStation MVP
Registered: 11/06/2011
Offline
4421 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Speedy24xmax wrote:

quick fix for chrome... 

 

Use 

 

http://www.community.us.playstation.com

 

instead of 

 

community.us.playstation.com

 

The first link will make chrome work normally.

 

Seen this in another thread just spreading the word.

 


Great Advice, Thank you.  I will use that.  IE is the pitts

 

Moble

Message 13 of 18 (170 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 05/12/2009
Online
6558 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012
This issue is happening on Safari as well.
Message 14 of 18 (167 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 04/12/2010
Online
8227 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Thanks for the fix.  Bizarre that something so simple can make such a difference!

** Engage brain before putting mouth in gear **
Playstation Signature photo Signature-1.jpg
MVP Terms and Conditions ____________(=^‥^=)____________ Forum Rules of Conduct

================== SONY Customer Service ==================

Message 15 of 18 (157 Views)
Reply
0 Likes
PlayStation MVP
Registered: 11/06/2011
Offline
4421 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 12, 2012

Working splendidly, thank you again.  You see, this is what the Forum is for, solving issues relevant to the Forum and all things electronic entertainment.

 

Moble

Message 16 of 18 (149 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 08/14/2011
Offline
3995 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 14, 2012

Hey guys if you type www.coummunity.us.playstaion.com it will work.

Message 17 of 18 (125 Views)
Reply
0 Likes
I Only Post Everything
Registered: 10/06/2010
Offline
1136 posts
 

Re: Forum's not working in Chrome

Oct 15, 2012
I just found out that this is only affecting the full site for me. I am visiting this site with chrome and viewing the mobile site with my nexus. I can click everything like normal, but when I switched to the full site, nothing worked for me. I had to clear my browsing data before anything would respond.
An open mind is like a fortress with it's doors unguarded and unbarred
Message 18 of 18 (107 Views)
Reply
0 Likes