Reply
Sackboy
Registered: 10/03/2006
Offline
450 posts
 

Re: BF2 Sys Reqs

Jan 2, 2007


Plexion wrote:
 

ALL_HAIL_PSP-2 wrote:
when i run a test it says undefined for everything. -?


What browser are you using? What o/s?


firefox, Mac OS 10.4.
Image Hosted by ImageShack.us
Message 21 of 26 (1 View)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 12/17/2005
Offline
4463 posts
 

Re: BF2 Sys Reqs

Jan 2, 2007
 

ALL_HAIL_PSP-2 wrote:


Plexion wrote:
 

ALL_HAIL_PSP-2 wrote:
when i run a test it says undefined for everything. -?


What browser are you using? What o/s?


firefox, Mac OS 10.4.


Have to have Windows

ADD ME ON XBL!
Message 22 of 26 (1 View)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 06/12/2006
Offline
3182 posts
 

Re: BF2 Sys Reqs

Jan 2, 2007
I can run it it says I fail cause my series of card
that site fails
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Message 23 of 26 (1 View)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 04/03/2005
Offline
2195 posts
 

Re: BF2 Sys Reqs

Jan 2, 2007


supersonicman wrote:
I can run it it says I fail cause my series of card
that site fails


Your card fails.

Message 24 of 26 (1 View)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 06/12/2006
Offline
3182 posts
 

Re: BF2 Sys Reqs

Jan 2, 2007


BigDayne15 wrote:


supersonicman wrote:
I can run it it says I fail cause my series of card
that site fails


Your card fails.


I can run it cause I got the needed stuff but it says I fail cause its not a radeon 9500+
I have a radeon xpress 200 I got the minimum to run it
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Message 25 of 26 (1 View)
Reply
0 Likes
Ghost of Sparta
Registered: 03/25/2005
Offline
18648 posts
 

Re: BF2 Sys Reqs

Jan 2, 2007


supersonicman wrote:


BigDayne15 wrote:


supersonicman wrote:
I can run it it says I fail cause my series of card
that site fails


Your card fails.


I can run it cause I got the needed stuff but it says I fail cause its not a radeon 9500+
I have a radeon xpress 200 I got the minimum to run it


I have a 5200 and it is not supported but I still can run it. You can have below the minimum and sitll be able to play but it wont' look nice.
Message 26 of 26 (1 View)
Reply
0 Likes