Reply
MVP Support
Registered: 12/04/2003
Online
42441 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Jan 21, 2013

At the moment, it seems only PD can help you. They have been made aware of the issue, however, we have had no word when a fix will be released.

 

Check out the relevant thread: http://community.us.playstation.com/t5/Gran-Turismo-Series-General/2-10-update-problem-Game-wont-sta...

Message 61 of 182 (939 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 01/03/2013
Offline
25 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Jan 22, 2013

Hi MastrGT

   Since the Work Gt 5 Support has been doing to the game, I don't see my flashdrive to copy my Saved Data to from the Saved

Data the game auto saves.  Still have the Backup Data and the Current one under Saved Data PS3.. b ut again,

The flashdrive is not there to send the copy to.. I've even plugged a different Flash drive in..not there.

What is the deal?  also I have a driver set to share with friends, and I cant see the Driver on my Grandsons Machine.

are these issues that others are having... What is the fix.    Thanks.

                 Stamper43

Message 62 of 182 (924 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 01/03/2013
Offline
25 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Jan 22, 2013
MastrGT.. strange, I checked again, and now I can save to Flashdrive.
The Saved Data Backup is now at the top and the Current Saved
Data is the lower one.. It was not that way before... I believe.. maybe
I was dreaming..lol... so that issue is ok.. I haven't been able to
see if I can now share my Driver from another PS3. I will try that
Later.. any thoughts
Stamper
Message 63 of 182 (921 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 12/04/2003
Online
42441 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Jan 22, 2013

Once you figure out the process, you should be good to go.

 

Let us know if you have trouble.

Message 64 of 182 (909 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 12/26/2010
Offline
2 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Feb 20, 2013

a question,

 

I heve taken Gt5 disc recently and

the Gt5 file (after install on Hdd and with all updates ver 2.11) in my PS3, it says 11 Gb! is it correct all that space on Hdd?

 

Some one can confirm if is that correct?

Message 65 of 182 (806 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 12/04/2003
Online
42441 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

[ Edited ]
Feb 20, 2013

Yes, GT files start to add up, as you play, get updates, and download content.

 

Make sure you have recent copies of your progress file, so that you don't lose anything.

Message 66 of 182 (800 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 11/25/2009
Offline
11 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Feb 24, 2013

Last session on GT5 the game hung up in 'save' mode. Turned system off and back on and all game data was lost! I had just spent 5 million for the formula GT. Now I have an empty garage and am back at the begining, yet my 'trophy' collection is still listed. I NEED a decent car to restart. HELP!

Message 67 of 182 (770 Views)
Reply
0 Likes
MVP Support
Registered: 12/04/2003
Online
42441 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Feb 24, 2013

Welcome to the GT forum, Dscot_1!

 

The PS3's file system cannot withstand losing power during writing to the hard drive, which is why I recommend always using a UPS with it.

 

Before you get GT to overwrite it, check and see if you can still access the back-up file that GT5 saves to your hard drive. If it still exists, then you can load it and continue from where you left off. If not, then you have to restart.

 

If you had any B-spec drivers, are there enough credits there to buy a starter car?

 

This is a good lesson for you to start making your own back-ups saved not on the hard drive.

Message 68 of 182 (766 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 03/26/2013
Offline
1 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

Mar 26, 2013

Hi MastrGT
I have a GT5 prolugue i try to connect to the onnline mod and it Says a connection to the server cannot be established . I try to search how to fix it , but nothing works .. Can you help me?

P.S Sorry for my bad English

Message 69 of 182 (637 Views)
Reply
0 Likes
Uncharted Territory
Registered: 11/28/2010
Online
1246 posts
 

Re: "Help!" If you have a problem... Look here first!

[ Edited ]
Mar 26, 2013

 

GT5 Prologue has been Discontinued for Online game play.

Unless it's been re-established that I am not aware of.

 

GT5 has taken it's place for On-Line play.

 

http://us.gran-turismo.com/us/news/d5937.html

 

Last Updated: Sep 15, 2011

 

Please note that the online services for Gran Turismo 5 Prologue will be closing as of Sept 30, 2011. The exact time will vary according to your country and region of residence.

Thank you for playing Gran Turismo 5 Prologue over the years. We hope you continue to enjoy Gran Turismo 5 and it’s online racing modes.




Message 70 of 182 (631 Views)