Reply
Mar 12 2013
By: Buy1Get1Free0 First Son 28 posts
Offline

LAG!!!

6 replies 112 views Edited Mar 12, 2013

Am i the only one who is having this problem with the game and i found a glitch that ur teammates are seen as ur enemies its weird lol please fix.

Message 1 of 7 (112 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 03/07/2011
Offline
4062 posts
 

Re: LAG!!!

Mar 12, 2013
Day 1 LAG? UNHEARD OF.
Give it time. The servers are younglings.
 photo Sig_zps70d8d3f0.jpg
Message 2 of 7 (111 Views)
Reply
0 Likes
Highlighted
First Son
Registered: 01/17/2011
Offline
22 posts
 

Re: LAG!!!

Mar 13, 2013
its Day 1. I get lag but its not game breaking. It will be ironed out soon I bet...


Message 3 of 7 (90 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 11/22/2010
Offline
865 posts
 

Re: LAG!!!

Mar 13, 2013
What is this lag you speak of? I only have 1.1 mbps and have absolutely no lag.
Message 4 of 7 (80 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 01/11/2013
Offline
72 posts
 

Re: LAG!!!

[ Edited ]
Mar 13, 2013

I've played 3 games so far, first 2 I had horrible lag, the second game was almost unplayable, it was like I wasn't even pressing buttons. Then the third game I'm assuming I got host because I litearlly went untouched, full health the entire game 10-0.

 

Hoping that the lag will sort it self out soonish, the beta felt so smooth compared to this.

Message 5 of 7 (74 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 03/07/2013
Offline
85 posts
 

Re: LAG!!!

Mar 13, 2013

I'm having the simple issue of matchmaking into a match lol continues to search for players for a couple hours now ... not one person has been match made with me yet lol didnt have this issue yesterday at allll 

Message 6 of 7 (66 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 11/22/2010
Offline
865 posts
 

Re: LAG!!!

Mar 13, 2013
That's odd. I never had these issues during the BETA either.
Message 7 of 7 (58 Views)
Reply
0 Likes