Reply
Treasure Hunter
Registered: 01/28/2003
Offline
8755 posts
 

Re: Somebody wanna...

Sep 27, 2003

,
,
,The_Game_Guru wrote:

,
,
,-rpgfan- wrote:
is it the pic in my sig? if so PM me and I'll emial it to you.
,
,

No, I already tried that one, that is one of the pics I found, but it's not right. Sorry. And cozmo, this is one hell of a pic to find, I'm still on the search though!
,
,
,

This was the one

,

,

I just couldn't see it before. Thanks Game Guru ^_^

Message 11 of 14 (2 Views)
Reply
0 Likes
Fender Bender
Registered: 04/10/2003
Offline
3638 posts
 

Re: Somebody wanna...

Sep 27, 2003

,
,
,cozmo247 wrote:

,
,
,The_Game_Guru wrote:

,
,
,-rpgfan- wrote:
is it the pic in my sig? if so PM me and I'll emial it to you.
,
,

No, I already tried that one, that is one of the pics I found, but it's not right. Sorry. And cozmo, this is one hell of a pic to find, I'm still on the search though!
,
,
,

This was the one

,

,

I just couldn't see it before. Thanks Game Guru ^_^


,
,
No prob cozmo, but you're right, the pics are starting not to work, when I posted them they were working fine, now even I can't see them. Hmm.
Message 12 of 14 (2 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 02/20/2003
Offline
104 posts
 

Re: Somebody wanna...

Sep 27, 2003
If you just right-click on the image, and select properties, you can then just copy the Address into your browser.
Message 13 of 14 (2 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 01/28/2003
Offline
8755 posts
 

Re: Somebody wanna...

Sep 27, 2003


XenoCitan wrote:
If you just right-click on the image, and select properties, you can then just copy the Address into your browser.


It's not trying to find the URL for the image, it's something about the PS boards that makes the images appear as white boxes with red "X"s in the top left hand corner (a.k.a. broken images)
Message 14 of 14 (2 Views)
Reply
0 Likes