Reply
Aug 14 2012
By: xanderos22 First Son 3 posts
Offline

Mounted Combat?

8 replies 378 views Edited Aug 14, 2012

I have been looking at the patch notes and they all say this 1.6/1.7 patch introduces mounted combat well....I updated my game to the 1.6 patch after deleting my game utility data and update data just incase the patch causes any bugs like 1.5 did, so heres my problem I STILL dont have mounted combat!! has anyone else had this problem?

Please use plain text.
Message 1 of 9 (378 Views)
Reply
0 Likes
Lombax Warrior
Registered: 07/12/2012
Offline
132 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 14, 2012

u hav to hav dawnguard(dlc) for mounted combat so buy the dlc pack.

Please use plain text.
Message 2 of 9 (376 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 11/17/2010
Offline
849 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 14, 2012

DUDE really your answer is wrong!!!

 

DAWNGARD is not even out for the PLAYSTATION,,.,..

 

Only for Xbox and PC...

 

I have mounted combat with patch update 1.7

 

You just mount your horse and take out your weapon as you would as if you were on foot...

 



Please use plain text.
Message 3 of 9 (371 Views)
Reply
0 Likes
Wastelander
Registered: 11/17/2010
Offline
849 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 14, 2012

You need to be connected to the Internet before starting up SKYRIM.. then it will give you the patch update for 1.7

 

Cheers!



Please use plain text.
Message 4 of 9 (370 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 08/06/2012
Offline
3 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 14, 2012

I know how to update my game :smileyindifferent: I let it update today but all I got was the 1.6 which from what I have read is the 1.7 update for ps3, and I have tried pulling my weapon out while on a horse but nothing happens

Please use plain text.
Message 5 of 9 (365 Views)
Reply
0 Likes
Treasure Hunter
Registered: 10/08/2009
Offline
4880 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 15, 2012

Try deleting the update and re-installing.

 

Perhaps something got messed up during the install.

Please use plain text.
Message 6 of 9 (362 Views)
Reply
0 Likes
Splicer
Registered: 03/05/2011
Offline
61 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 16, 2012
Not all weapons can be used while mounted. I know magic does not work but one handed weapons do work. You may have to reinstal the update again or even wait till the next update.
Please use plain text.
Message 7 of 9 (352 Views)
Reply
0 Likes
Hekseville Citizen
Registered: 04/21/2009
Offline
400 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 16, 2012

1.6 is 1.7 for the ps3. as long as you have the update it should work fine. try deleting your game data and reinstalling it. Ive had to do the same.

Please use plain text.
Message 8 of 9 (350 Views)
Reply
0 Likes
First Son
Registered: 08/06/2012
Offline
3 posts
 

Re: Mounted Combat?

Aug 21, 2012

no haha I figured it out, turns out I thought I had my sword equiped but didnt, lmao dee de dee!!!!

Please use plain text.
Message 9 of 9 (339 Views)
Reply
0 Likes